Dark Mode On / Off

Overwinteren is populair bij 50-plussers

Ga ook genieten van een welverdiende rust. Een goed idee! Overwinteren is populair bij 50-plussers. Veel 50-plussers zoeken in de donkere maanden de zon op en gaan voor enkele weken of zelfs maanden naar het buitenland om te genieten van een warmer klimaat. De meeste belangstelling gaat daarom nog steeds uit naar echt warme bestemmingen. Zo zijn landen rond de Middellandse zee een ideale plek om te overwinteren. Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije en zelfs Marokko zijn bijvoorbeeld geweldige bestemmingen om de winter op een wat prettiger manier door te brengen. Zie jij dat ook wel zitten? Ga dan op zoek naar meer informatie. Wie geniet van een warme bestemming kan de sombere winter beter aan, zelfs al is het maar voor een paar weken!

Overwinteren buiten Europa

Ben jij ook gek op overwinteren in een warm land en heb je dat al een paar keer gedaan in Europa? Misschien wil je dan een keer iets anders. Verre Aziatische landen zoals Thailand, Maleisië en Bali zijn dan bijvoorbeeld heel interessant. Thailand is zeer in trek. Ook als je nog nooit hebt overwinterd zijn deze landen uiteraard een geweldige keuze. Je kunt hier namelijk erg goedkoop verblijven voor een langere periode. In Thailand bijvoorbeeld kun je voor een derde van de prijs die je op een Zuid Spaans eiland kwijt bent erg luxueus overwinteren. Dit land is een heerlijke bestemming met een lekker warm klimaat en biedt prachtige stranden en accommodaties. Bovendien is het er veilig, vind je er een goede medische zorg en kun je er smakelijk eten. Wat wil je nog meer?

Overwinteren is populair bij 50-plussers

Wil jij ook graag overwinteren en zoek je naar mogelijkheden? Overwinteren is populair bij 50-plussers. Het fenomeen is zo populair dat er diverse reisorganisaties zijn waar je terecht kunt. Zo bieden verschillende touroperators speciale overwinter-reizen aan in hun pakket. Je kunt daarbij kiezen uit diverse bestemmingen en je hebt de mogelijkheid aan te geven voor hoeveel weken of maanden je wilt verblijven. Natuurlijk zijn er veel keuzes mogelijk en hebben alle touroperators weer andere opties. Daarom is het goed niet bij de eerste de beste organisatie te boeken, maar eerst je licht op te steken bij meerdere organisaties die overwinter-reizen aanbieden. Overwinteren als 50-plusser moet natuurlijk wel een bijzondere ervaring worden!

Diverse overwinter touroperators

Wil je overwinteren als 50-plusser in een land ver weg of liever wat dichterbij? We geven je graag wat tips voor diverse organisaties. Kras Ster-vakanties biedt een uitgebreid overwinter-programma aan in een aantal Europese bestemmingen, maar ook in Thailand, Bali, Curaçao en Sri Lanka. Ook OAD biedt speciale, bij de reisbureaus verkrijgbare brochures aan voor overwinter-reizen. Ze bieden overwinter mogelijkheden in Spanje, Portugal en verder weg in Bali en Thailand. Een andere Bali specialist is OBI in Zwolle. Deze reisorganisatie biedt haar producten al zeventien jaar aan. Wil je graag naar Indonesië? Selamat Jalan Tour is al twintig jaar actief op de Indonesische toeristenmarkt en heeft accommodaties in vier Balinese badplaatsen.

Kijk voor meer informatie op www.overwinteren.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen