Dark Mode On / Off
Goudse Paaswandeltocht

Goudse Paaswandeltocht | Wandelen door een prachtig gebied.

Wandelsportvereniging DES in Gouda organiseert de Paaswandeltocht.

Een mooie wandeling waar alles in zit wat Gouda en omgeving mooi maakt. Een leuk begin door wandelgebied “het Weegje”. De 10 en 15 km. lopers gaan na de rust via de andere kant van de Gouwe terug naar Gouda. De 25 en 40 km lopers gaan naar Gouderak waar de veerpont u naar Moordrecht brengt. De 40 km maakt nog een rondje rond Moordrecht waarna ze de 25 km. weer ontmoeten om de terugweg naar Gouda te volbrengen. Afstanden waar uit gekozen kan worden: 5-10-15-25 of 40 km.

De kortere afstanden zijn bijzonder geschikt als familie wandeling of met de kleinkinderen.

Op deze dagen zetten wij ook een 10 km route uit door de stad Gouda (Stadswandeling). Heerlijk om op het gemak de stad te bekijken. Op de routebeschrijving staan leuke weetjes en historische informatie over de stad.

Natuurlijk is een terrasje bezoeken ook een leuk onderdeel van de wandeling. Informatie op onze website: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen