Dark Mode On / Off

Plantsoenloop Groningen

Alkmaar City Run by night

Plantsoenloop Groningen | Gezellig loopevenement voor jong en oud.

Plantsoenloop Groningen

1 km Kidsrun – 2 km en 4 km Scholierenloop – 4 km en 8 km Recreanten/Wedstrijd

Een gezellig loopevenement voor jong en oud! Inmiddels de 59e editie waaraan jaarlijks zo’n 2000 scholieren meedoen. Ook de fanatieke atleet gaat hier de uitdaging aan over het heuvelachtige parcours. Alles speelt zich af rondom de vijver van het Noorderplantsoen Groningen. Er is keuze uit vier afstanden.

De 1 km is voor kids tot 10 jaar, de Scholierenloop van 2 km of 4 km is er voor kids tot 14 jaar. De 4 en 8 km is voor zowel recreanten als wedstrijdlopers een mooie crossloop. Door de vele sport- en spelactiviteiten is het een leuke middag voor het hele gezin.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen