Dark Mode On / Off

Plus Wandel4Daagse Alkmaar

Wandelvierdaagse Alkmaar

Plus Wandelvierdaagse Alkmaar | Prachtig afwisselend parcours rondom Alkmaar

In 2007 vond de eerste editie van deze eerste grote vierdaagse in het westen van het land plaats. Getuige de vele reacties van de 2542 deelnemers was een nieuw en geslaagd wandelevenement geboren. De Plus Wandel4Daagse Alkmaar onderscheidt zich van andere vierdaagse mede door het prachtige afwisselende parcours (duinen, strand, bos, polders en karakteristieke dorpskernen) rondom de vier windstreken van Alkmaar. Door vanuit vier verschillende locaties in Alkmaar te starten en te finishen zijn de routes zeer afwisselend.

Bovendien variëren deze van kortere (7,5 km) tot langere (45 km) afstanden. Onderweg treft u uitgebreide verzorgingsposten aan. Op de 4e dag zullen alle wandelaars na het behalen van een fantastische prestatie op een sfeervolle manier worden binnengehaald met een feestelijke intocht door de binnenstad van Alkmaar en de finish op het Waagplein in hartje centrum Alkmaar.

Tot ziens tijdens de Plus Wandel4Daagse Alkmaar

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen