Dark Mode On / Off

Rijssen – Wandeling Rijssenseveld

Bos & Weidetocht

Met de auto naar Hotel Bilderberg Rijssen wat als naam heeft Hotel Rijsserberg | Daar begint een mooie wandeling

Je gaat met de auto naar Hotel Bilderberg Rijssen wat als naam heeft Hotel Rijsserberg.

Vanaf de parkeerplaats nabij het heideveld ga je rechtsaf. Dit pad linksomgaand aanhouden. Rechtsaf. Linksaf en vervolgens weer links. Steeds rechtdoor over open grasveldje. (Ga je hier even rechts dan zie je een leuk weitje) Dan terug naar de hoofdroute. Weg volgen tot dierenweide met onder andere pony’s. Rechtsaf langs het raster. Na de akker linksaf de zandweg in.

Daarna op viersprong linksaf langs straatnaambord Rijssenseveld.( Als je iets verder wilt lopen, kun je op dit punt ook rechtdoor gaan, en vervolgens tweemaal linksaf slaan, waarna je bij het heideveld weer op de hoofdroute komt). Wij gaan op de viersprong linksaf. Daarna zijn aan de linkerzijde sparren en later een heideveld met jeneverbessen te zien (wandelaars van de hierboven genoemde alternatieve route komen hier weer op de hoofdroute).

Tegenover tweede stenen poort ingang nummer 5 linksaf over de heide. Pad volgen over hoge heideheuvel. Uiteindelijk bereiken we de parkeerplaats. Je kunt eventueel bij Hotel Rijsserberg een korte stop maken tijdens de wandeling.

bron: R. Struijk

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen