Dark Mode On / Off

Paspakker | Nieuw hulpmiddel voor pinautomaat

Paspakker ABN AMRO

Paspakker ABN AMRO | Een handig hulpmiddel om de pinpas uit de automaat te halen

ABN AMRO introduceert de Paspakker

Je pinpas uit de automaat halen. Op het eerste gezicht een simpele, alledaagse handeling. Maar dit geldt niet voor iedereen. Ouderen en mensen die last hebben van artritis, reuma of andere spier- of gewrichtziektes hebben vaak moeite om deze kleine knijpbeweging te maken. Daarom introduceert ABN AMRO op 1 oktober, tijdens de Internationale Ouderendag, een handig hulpmiddel: de Paspakker.
De Paspakker als helpende hand
De Paspakker van ABN AMRO past op vrijwel alle pinautomaten, maar ook op betaalautomaten in bijvoorbeeld parkeergarages en treinstations. Zeker bij automaten met een opzetstuk tegen skimmen, bespaart de Paspakker een hoop gedoe.
Gratis op te halen op 1 oktober bij ABN AMRO kantoren
Het werkt simpel. De Paspakker wordt tegen de pasgleuf van de automaat geplaatst. De pas glijdt vervolgens in de Paspakker (dankzij rubberen weerhaakjes), waardoor deze gemakkelijk uit de automaat te trekken is. Hiervoor hoeven de vingers niet gebruikt te worden, wat voor senioren en mensen met een spier – of gewrichtsziekte vaak prettig is. De Paspakker is op 1 oktober (Internationale Ouderendag) voor iedereen die het kan gebruiken (klant en geen klant) gratis op te halen bij de kantoren van ABN AMRO.

Voor ABN AMRO is de introductie van de Paspakker een hele logische keuze: ‘Een makkelijke oplossing voor een groot probleem voor deze doelgroep. Hierdoor is het voor hen mogelijk om zelfstandig te pinnen of bijvoorbeeld een kaartje te kopen in een automaat. Dat was ons uitgangspunt’, zegt Klaas Niewold, Hoofd Klantgroep Senioren ABN AMRO.

Info voor de 65-plusser van nu
Naast de Paspakker introduceert ABN AMRO op hetzelfde moment ook een boekje speciaal voor klanten die 65 jaar oud worden. Het bevat praktische en handige informatie voor mensen die net kennismaken met deze nieuwe levensfase. Schenken aan (klein)kinderen, afscheid nemen van de leaseauto, beleggen op latere leeftijd: het speelt allemaal bij de 65-plusser van nu. ABN AMRO stuurt het boekje toe aan klanten die (bijna) 65 jaar worden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.