Dark Mode On / Off

Premie verzekering afhankelijk van woonplaats

reisverzekering vergoedt niet alles

Een verzekering afsluiten op het internet is in de meeste gevallen veruit de voordeligste manier.

De verschillen in premies voor gelijkwaardige verzekeringen blijken nogal fors uiteen te lopen. De Consumentenbond merkt op dat voor bijvoorbeeld eenzelfde auto in de ene plaats meer betaald moet worden dan in een andere plaats. Ook zijn er premie verschillen als het om een fietsverzekering gaat.

Fietsverzekering

Een fietsverzekering biedt uitkomst wanneer een fiets gestolen is. Toch is het, volgens de Consumentenbond, beter om niet gelijk bij aankoop van een fiets de verzekering al af te sluiten. Wanneer thuis de verzekering wordt afgesloten is de keus aan verzekeringen, vele malen groter. De winkelier kan in veel gevallen maar één of twee verzekeringen aanbieden.

Welke dekking heb je nodig?

-De premie van een fietsverzekering is mede afhankelijk van wat je denkt nodig te hebben.
-Is alleen diefstal voldoende of wil je ook schade meeverzekeren
-Heb je een verzekering voor 1 jaar of meerdere jaren
-Is pechhulp meeverzekerd
-Wil je naast diefstal, schade ook rechtsbijstand meeverzekeren

Laat je op internet goed informeren. Er zijn behoorlijk wat vergelijkingssites om je premie uit te rekenen. Radar Magazine heeft ook aangetoond dat er grote verschillen in premies zijn, afhankelijk van de woonplaats.

Een verzekering afsluiten op het internet is in de meeste gevallen veruit de voordeligste manier.
Iedere verzekering wil na diefstal van een fiets, dat je de twee originele sleutels kunt laten zien.
Wanneer je onverhoopt een originele sleutel kwijt bent meldt dit dan direct bij de verzekeraar.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen