Dark Mode On / Off

Restaurant met alleen Lidl-producten

Voordelig uit eten kan nu ook bij Restaurant Dill | Gerechten professioneel bereid met producten van Lidl.

Op 1 februari is de opening gepland van het eerste budgetrestaurant Dill in Den Haag. De gerechten die het “Lidl” restaurant gaat bereiden komen uitsluitend uit de supermarkten van de Duitse supermarktketen Lidl en worden op professionele wijze bereid. Om de kosten van het nieuwe restaurant laag te houden zal de onderneming gebruik maken van werkzoekenden en stagiaires.

Hoewel de producten worden ingekocht bij de Lidl is er van een samenwerking tussen beide geen sprake. de Lidl is uityeraard wel verheugd dat hun producten worden gebruikt voor het bereiden van professionele en toch betaalbare gerechten. De verwachting is dat het restaurant het nog behoorlijk druk zal krijgen. Om zoveel mogelijk gasten te kunnen bedienen gaat men werken met tijdsblokken.

Een ontbijt voor 2,50 euro moet men binnen een half uur gebruiken. De lunch a 3,50 staat drie kwartier voor en het diner a 5 euro inclusief een drankje staat anderhalf uur voor.

Wanneer de formule een succes blijkt te zijn, opent het restaurant ook vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Rotterdam.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen