Dark Mode On / Off

Routegids Nordic Walking

Nordic walking

50 speciaal voor Nordic walking geselecteerde routes

De ANWB introduceert een nieuwe gids voor de actieve wandelaar, de Routegids Nordic Walking. Deze gids biedt 50 heerlijke wandelroutes verspreid door heel Nederland.
Nordic Walking is in korte tijd een zeer populaire vorm van bewegen geworden. Het is een gezonde sport die zowel door de recreant als door de sportieve loper beoefend kan worden. In deze gids staan 50 wandelroutes en uitleg over de techniek, materiaal, sportieve niveaus, opleidingen en trainingen. De routes zijn ingedeeld in drie niveaus: licht, gemiddeld en zwaar, aangeduid met wandelstokjes.

Bijna alle routes zijn bewegwijzerd en gemarkeerd met paaltjes zodat de route gemakkelijk te volgen is. Bij elke route staat aangegeven waar wat gedronken en/of gegeten kan worden. Ook het informatiepunt en de kenmerken van de ondergrond, padbreedte, het aantal te stijgen meters, het landschap, de duur en of de hond mee kan staat duidelijk aangegeven. Een duidelijke routekaart laat zien hoe de route loopt en waar de bezienswaardigheden liggen. Elke wandelroute wordt voorzien van een omschrijving over het boerenland, bossen en fraaie landgoederen.50 speciaal voor Nordic walking geselecteerde routes

  • Met speciale aandacht voor techniek

Alle routes zijn bewegwijzerd of gemarkeerd met routepaaltjes

  • Actuele route-informatie op Nordicwalkingnet.nlRoutegids Nordic Walking
    Bron: anwb.nl
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen