Dark Mode On / Off

Tips aanschaf elektrisch ondersteunde fiets

Fiets van het Jaar

De markt van elektrische fietsen is gegroeid als kool. Er is inmiddels keuze uit meer dan twintig fietsen. Maar waar moet je opletten bij aanschaf? Neem van te voren je persoonlijke wensen en omstandigheden onder de loep.

Woon je in een appartement dan moet de accu licht zijn en je moet hem er makkelijk af kunnen halen. Moet de fiets vaak achterop de auto, dan is het gewicht van de fiets zelf belangrijk. Wordt er veel gefietst in een heuvelachtig gebied dan heb je een zwaardere accu nodig.

Wil je nog meer weten over de elektrische fiets? Kijk dan op de website van de Fietsersbond.

Bron: Fietsersbond

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen