Dark Mode On / Off

Twentse Fietsvierdaagse

Betuwse Fietsvierdaagse

Twentse Fietsvierdaagse door prachtige natuur

Vanuit Almelo wordt elk jaar de Twentse Fietsvierdaagse gehouden.

Hieraan meedoen betekent : genieten van de rust en ruimte in Twente, op uw gemak 4 dagen fietsen, een tuin bezichtigen, een museum of molen bezoeken enz. ,gezellige mensen ontmoeten, gezond bewegen in de prachtige Twentse natuur zonder files en uitlaatgassen en keuzes uit routes van ca. 30, 45 of 65 km. per dag.

Kortom een fijne vakantieweek doorbrengen in Almelo en omgeving vanuit hotel, caravan, boot of tent (of uw eigen huis!). De start (en eindpunt) is ook dit jaar weer bij Preston Palace. Het is ook mogelijk om één of enkele dagen mee te fietsen.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen