Dark Mode On / Off

Veel activiteiten rondom asperges vermeld op website

activiteiten rondom asperges

Vroeger stonden asperges bekend als een kruid met sterke geneeskrachtige werking. In onze tijd is van asperges bekend dat ze goed zijn voor mensen met een te lage bloeddruk of voor mensen met een lever- of nierstoornis. En voor wie zijn of haar liefdesleven een extra zetje wil geven: daarop zouden asperges ook een positieve invloed kunnen hebben. Sowieso zijn asperges een bron van vitamines en bevatten ze erg weinig calorieën.

Het asperge-centrum Aceera heeft een website gelanceerd om de asperge nog meer aandacht te geven. Hierop kan iedereen terecht voor verschillende activiteiten die met asperges te maken hebben. Van aspergemarkten, fiets- en wandelroutes tot complete aspergearrangementen. Dit alles is overzichtelijk bij elkaar gebracht op de website van Aceera (aspergetoerisme.nl).

Bron: Aceera

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.