Dark Mode On / Off

Veel fietsen dubbel op slot

Diefstal van elektrische fietsen (en fietsen)

Fiets op slot met meerdere sloten.

Door Fietsen.123 is een onderzoek gehouden, waaruit blijkt dat veel recreatieve fietsers in Nederland, maar ook in Vlaams België, niet één maar meerdere sloten op de fiets hebben. Zeker 5% zet de fiets zelfs op slot met drie sloten. Meer dan 50% van de bezoekers aan deze fietswebsite gaf te kennen dat de fiets met twee sloten op slot wordt gezet.

40% houdt het dus bij maar één slot, maar deze fietseigenaren vinden zichzelf wel een beetje onvoorzichtig. Slechts 1% zet het stalen ros nooit op slot, volgens hen omdat er in hun omgeving bijna geen fietsen worden gestolen.

Menig fietser is bang voor diefstal van zijn of haar fiets. 45% van de bezoekers van Fietsen.123 heeft de laatste vijf jaar wel eens met diefstal van de fiets te maken gehad.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen