Dark Mode On / Off

Veluwe fiets-4daagse Otterlo

Veluwe fiets-4daagse Otterlo

De Veluwse fietsvierdaagse georganiseerd vanuit Ede is na een traditie van 40 jaar in 2012 gestopt met de organisatie. Deelnemers aan deze fiets vierdaagse hebben warme en goede herinneren aan de tochten over de mooie Veluwe, een bij uitstek voor fietsers geschikt natuurlandschap.

De stichting Veluwe fiets-4daagse Otterlo zet de traditie voort, maar nu vanuit Otterlo, de poort van de Veluwe.

Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 en 60 km.

Voor inschrijving en reservering zie de website.
De routes worden aangeduid aan de hand van duidelijke routebeschrijvingen (de routes zijn niet met pijlen uitgezet).

Tijdens de fietsvierdaagse is er in Otterlo voldoende te beleven, op diverse toeristische bedrijven worden leuke activiteiten georganiseerd. Het is een fietsvierdaagse voor fietsliefhebbers, liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Otterlo. Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen