Dark Mode On / Off

Voorkom koude handen met moffen

houd warme handen in de winter

Het kan weer! Fietsen zonder dat je last krijgt van koude handen. Van vroeger ken je ze misschien nog wel. Op de fiets van opa of oma werden tegen de winter van die lekkere grote moffen aan het stuur bevestigd. Je stak de handen erin en de kou mocht komen. De handen bleven lekker warm op de fiets.

Nu zijn de moffen weer te koop. In een eigentijdse uitstraling maar met hetzelfde comfort als vroeger. De fietsmoffen zijn leverbaar in vier kleuren, t.w. zwart, zilver, wit of rood. Door het gebruik van de fietsmoffen zijn dikke handschoenen overbodig. Bij het remmen, telefoneren of om iets anders te pakken zijn ze ideaal in het gebruik. Wanneer je de fiets ergens stalt, vouw je de fietsmoffen dicht zodat ze lekker schoon en droog blijven.

Op de website, www.cordo.com staat nadere informatie of de fietsmoffen. Ga dan naar de rubriek producten – moffs.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen