Dark Mode On / Off

Waar ga je naartoe voor de leukste accessoires?

Als je je huis helemaal hebt ingericht maar toch nog het gevoel hebt dat je niet helemaal thuis bent in je huis, is het misschien tijd voor accessoires. Accessoires zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Je kunt dus precies die accessoires kiezen waar jij blij van wordt (en waar je budget voor hebt). Denk je bij accessoires aan beeldjes en fotolijstjes? Dan heb ik nieuws voor je. Er zijn namelijk veel meer accessoires om jouw huis een thuis te maken.

Vloerkleden

Een vloerkleed geeft direct sfeer in huis. Zeker op een “harde vloer” als een laminaatvloer, een pvc-vloer of een plavuizenvloer kan een vloerkleed een groot verschil maken. Niet alleen zorgt een vloerkleed voor warme voeten, je kunt er ook heel goed de verschillende onderdelen van je huis mee afbakenen. Leg een vloerkleed onder de zithoek en een ander kleed onder de eethoek. Je kunt dan, ook in een grote open ruimte, meer sfeer creëren. Daarbij zorgt een vloerkleed voor geluidsdemping. Je huis klinkt direct minder “hol”.

Kussens

Een mooie bank is pas écht mooi wanneer er fijne kussens op liggen. Je kunt heerlijk tegen zo’n kussen aan zitten, met een kussen op schoot zitten of je benen erop leggen. Kies een veelkleurig kussen met daarin de kleur van de bank of ga juist, op een gekleurde bank, voor een neutraal kussen. Er zijn kussens in verschillende vormen te vinden, je kiest dus ook hier precies wat jij mooi vindt.

Verlichting

Een schitterende lamp op de perfecte plek kan een groot verschil maken. Je kiest ook hier weer precies die ene lamp die jij mooi vindt en die goed bij je interieur past. Ga je bijvoorbeeld voor een gekke lamp in de vorm van een dier of juist voor een minimalistische leeslamp? Een goede (dimbare) lamp boven de eetkamertafel mag natuurlijk niet ontbreken. Je kunt het licht dan vól aanzetten op het moment dat je met je hobby, bijvoorbeeld diamond painting of puzzelen, bezig bent en de sfeerverlichting inschakelen als jullie aan tafel gaan. Kies voor een leuke lamp op het dressoir en zet een grote lamp in die donkere hoek van de kamer. Je zult zien dat het verschil groot is.

Iets moois aan de muur

Een kunstwerk aan de muur kan een groot verschil maken. Denk dan bijvoorbeeld aan het aan de muur hangen van een mooie reproductie. Je kunt dan kiezen uit verschillende materialen. Kies voor een afbeelding op glas, een schilderij op canvas of juist een metalen kunstwerk. Wat past bij jou en wat vind jij mooi?

Maar waar vind je deze accessoires?

Voor de mooiste accessoires breng je een bezoekje aan De Groot Wonen Apeldoorn. Natuurlijk kun je ook gewoon online bestellen, maar het aanschaffen van accessoires is heel persoonlijk en dus kun je ze misschien beter zelf zien en voelen voor je ze bestelt.

En als je dan toch in Apeldoorn bent, dan is een bezoekje aan keukenwinkel Apeldoorn ook zeker de moeite waard. Je vindt hier de mooiste keukens én accessoires voor in de keuken.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen