Dark Mode On / Off

Waarom u beter lenzen kunt nemen 

Lenzen zijn dus enorm gebruiksvriendelijk en praktisch.

Een groot gedeelte van de bevolking kan niet zo goed zien waardoor zij een bril of lenzen nodig hebben. De meeste mensen kiezen in het begin voor een bril. Een gedeelte stapt later vaak over op lenzen. De mensen die overstappen op lenzen zijn hier vaak heel tevreden over. Lenzen bieden namelijk een groot aantal voordelen met zich mee.

Ze beperken uw bewegingsvrijheid niet

U herkent het vast wel. U gaat een rondje hardlopen en uw bril zwalkt over uw gezicht. Of u ziet dat uw bus bijna vertrekt en u sprint over het station terwijl u angstvallig uw bril vasthoudt. Wellicht bent u er al aan gewend, maar een bril beperkt uw bewegingsvrijheid drastisch. Lenzen zitten stevig om uw ogen, waardoor u van deze bijna geen last heeft.

Een hippe zonnebril

Mensen met een bril vinden het vaak lastig om een zonnebril te kopen. Zij hebben namelijk een zonnebril op sterkte nodig. Niet alleen zorgt dit ervoor dat zij veel zonnebrillen niet op kunnen doen, het is ook nog eens vrij duur. De bril moet namelijk op sterkte worden gemaakt. Wanneer u lenzen draagt, kunt u iedere zonnebril opzetten die u maar wilt. Dat biedt veel meer vrijheid en keuze!

Vrijwel onzichtbaar

Vooral kinderen die een bril krijgen schamen zich hier een beetje voor. Maar ook veel volwassenen vinden het niet altijd leuk dat iedereen kan zien dat zij een bril dragen. Wanneer je lenzen draagt, heb je hier geen last van. Lenzen zijn namelijk nagenoeg onzichtbaar. Je zult bijna vergeten dat je lenzen draagt. Je omgeving heeft er dus ook geen weet van.

Doe die bril toch de deur uit! Bestel nu je lenzen op Lens2day.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.