Dark Mode On / Off

Wandeltocht Bloeiend Zijpe

Wandelen door het Maasduinengebied

Bloeiend Zijpe | Wandelroute geheel over het land van 50 bloembollenkwekers

Wandelen dwars door de bollenvelden van het grootste aaneengesloten bollen areaal ter wereld!

De wandelroute zal geheel over het land van 50 bloembollenkwekers lopen. Er komt bijna geen asfalt aan te pas!

Mogelijke afstanden: 7,5 – 15 – 20 – 30 km.

Alleen op deze dag (afhankelijk van de weersomstandigheden) geven vijftig landeigenaren in de polder Zijpe toestemming om dwars door hun velden over aangegeven zandpaden te mogen wandelen. Er worden rayonhoofden aangesteld en families van de bollenkwekers zorgen voor gezellige koek-en-zopies langs de route. Zij kunnen – indien gewenst – de nodige uitleg geven over de bollenteelt.

Zo dichtbij de bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten, blauwe druifjes komt u anders nooit! Bloeiend Zijpe, een kleurrijke en geurige voorjaarsbeleving!  Let op: Definitieve data wordt op de website bekend gemaakt.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen