Dark Mode On / Off

Zonnebrand, Boegem balsem helpt

Op erg warme en zonnige dagen vergeet je soms dat je al te lang in de zon hebt gezeten of gewerkt, gevolg een verbrande huid door zonnebrand. Meestal kom je er te laat achter dat de huid verbrand is. Smeer Boegem balsem op de pijnlijke plekken en herhaal dit daarna nog één of twee keer.

De balsem moet zo snel mogelijk op de huid worden aangebracht. Bij jonge en zeer jonge kinderen moet je opletten of het product geen onverwachte reacties gaat geven en ben je overgevoelig voor één van de volgende bestanddelen: sesamum indicum (sesamolie) en helianthus annuus (zonnebloemolie), in een basis van petrolatum (vaselinum album) dan het product niet gebruiken.

De vette balsem zorgt ervoor dat de hitte snel uit de huid zal wegtrekken en na enkele keren egaal opbrengen zal de pijn vrijwel verdwenen zijn.

Op de website van boegemgezondheidszorg.nl kun je terecht voor meer informatie.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.