Dark Mode On / Off

0900-nummer duur en overbodig

0900-nummers | Op zoek naar een alternatief nummer

Veel bedrijven en organisaties kun je alleen telefonisch bereiken via een 0900-nummer. Dit is op zich al een vrij kostbaar nummer maar wordt vaak extra kostbaar omdat je zolang in de wacht blijft staan. Hiervoor heeft de website vraagalex een oplossing.

Moet je een 0900-nummer bellen kijk dan op deze site naar een alternatief nummer van de organisatie die je moet bellen. Veel bedrijven en organisaties zoals KPN, Fortis, Rabofoon etc. staan reeds op de website, en dit wordt nog steeds verder uitgebreid. Op de website staan bovenaan de vakjes w.o. 0900, waaruit je een keus kunt maken

Doordat je dan met een normaal telefoonnummer belt ben je ook vaak nog eens eerder aan de beurt en het is voordeliger.

Meer info: www.vraagalex.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.