Dark Mode On / Off

3 Provinciën Fiets 3 daagse, Beleef het op de fiets

3 Provinciën Fiets 3 daagse

3 Provinciën Fiets 3 daagse | Beleef de 3 Provinciën per fiets

Voor het luttele bedrag van € 6,– (bij voorinschrijving) ontdek je in 3 dagen mooie plekjes en routes van 3Provinciënland, het gebied in een grote cirkel rond het punt waar de grenzen van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe samenkomen.

Elke dag vertrek je vanuit Bakkeveen en wordt je een gevarieerde route aangeboden. Je zult verbaasd zijn over de verschillende landschappen die je aantreft. In elke provincie heb je bovendien de mogelijkheid uitleg te krijgen bij een markant gebouw, de geschiedenis van een gebied of de werking van een bedrijf.

Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 25, 40 en 60 km.  En dit alles voor maar € 6,– , na 1 juni bedragen de kosten € 7,50. Ook is het mogelijk je voor 1 of 2 dagen in te schrijven, alle informatie vind je op  Klik Hier. Alle routes zijn dit jaar bepijld: je kunt nu nog meer van de omgeving genieten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen