Dark Mode On / Off

Aankoop elektrische fiets wordt zeker overwogen

Uit onderzoek van de populaire fietswebsite www.fietsen.123.nl blijkt, dat veel 50-plussers, volgens hen zelf, nog niet toe zijn aan een elektrische fiets. Maar dat deze in de nabije toekomst zal worden aangeschaft staat voor 60 procent van de 6000 ondervraagden wel vast. De groep die ‘straks’ een elektrische fiets wil kopen is al aardig goed op de hoogte dankzij alle beoordelingen en testen die op internet worden gelezen. Toch blijft het advies van de fietsdealer ook van groot belang.

Elektrische fiets en gewone fiets

Naast de elektrische fiets zie je dat meer dan de helft van de eigenaren ook nog de normale fiets in bezit heeft. Men houdt er dus twee fietsen op na. De afstanden die worden afgelegd op een elektrische fiets komen overeen met de afstanden die men met een normale fiets al fietste. Meestal ligt dat rond de 40 a 50 kilometer.

Electrische fiets is duurder

Voor de aanschaf van een elektrische fiets wordt al snel 2000 tot 2500 euro uitgegeven. Voor een normale fiets telt men meestal tussen de 500 en 1000 neer. De website fietsen.123.nl heeft op haar website alle uitgebreide resultaten van het onderzoek vermeld. Je kunt ze Hier nalezen.

Bron: Fietsen.123.nl

Aanbevolen artikelen