Dark Mode On / Off

Accu van elektrische fiets geheel weggewerkt

Accu nieuw model Batavus elektrische fiets, geheel weggewerkt.

De verwachting is dat de verkoop van e-bikes verder zal doorzetten. Batavus voorspelde al dat automobilisten er steeds meer toe overgaan om voor kortere afstanden de fiets te pakken. Zeker voor het woon-werkverkeer is een afstand tot zo’n 25 kilometer goed te overbruggen met een elektrische fiets.

Batavus kwam eerder al met drie nieuwe modellen waarvan vrijwel niet meer is te zien dat het om een e-bike gaat. De accu van de Batavus modellen, Fuego, Mambo en Marcato, is zo in de kettingkast weggewerkt, dat haast niet meer zichtbaar is dat het hier om een elektrische fiets gaat.

Dit zal de opmars van de elektrische fiets nog verder stimuleren daar consumenten er niet graag voor uitkomen dat ze op een elektrische fiets toeren. Toch zal ook de verkoop van gewone- en stadsfietsen naar verwachting ook nog steeds toenemen.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen