Dark Mode On / Off
4 Mijl van Groningen.

Groningen | Loopevenement de 4 Mijl van Groningen.

De stad Groningen staat weer op zijn kop met een editie van de 4 Mijl van Groningen. In de afgelopen jaren is het grootste loopevenement van Noord-Nederland uitgegroeid tot een waar volksfeest voor de stad Groningen en ver daarbuiten. In 2015 legden 23.000 deelnemers de 6,437 km van Haren naar Groningen af.

De charme van het evenement is de mix van de absolute wedstrijdtop, een bedrijven-, recreanten- en jeugdloop met ongeveer 90.000 toeschouwers. Elk jaar kiest de organisatie een goed doel waar speciale aandacht naar uitgaat.

Kijk voor meer informatie op: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen