Dark Mode On / Off

3 Provinciën Wandeltocht

Nieuwe Streekpad: Elfstedenpad

3 Provinciën Wandeltocht | Wandelen door prachtige natuurgebieden in Friesland, Groningen en Drenthe

3 Provinciën wandeltocht

Deze tocht vindt plaats in het gebied waar de grenzen van Groningen, Friesland en Drenthe bij elkaar komen. De afwisseling in het gebied is groot, de afstanden tussen de natuurlijke ruigte en het gekoloniseerde land klein. Een wandeltocht door het 3 Provinciënland is een onvergetelijke buitenbelevenis in deze fase van het voorjaar.

Er kan uit 8 afstanden worden gekozen: van 5 t/m 40 km. De afstand van 10 km is de echte familie afstand; ook voor opa’s en oma’s en de kleinkinderen.  Elke 5 km is er een rustpunt; de start en finish zijn in het toeristische dorp Bakkeveen.

Meer informatie en inschrijven:

Op Klik Hier vindt men meer informatie en kan men zich direct inschrijven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen