Dark Mode On / Off

5-sterren toilet langs de snelwegen

schoon toilet langs de snelweg

BP tankstation | Overgang naar betaald plassen maar wel een fris en schoon toilet.

Wie onderweg is en op zoek naar een gegarandeerd schoon toilet, kan hiervoor sinds eind vorig jaar terecht bij de snelwegtankstations van BP. De oliemaatschappij heeft in al zijn toiletten het sanitair opgeknapt en er zijn Dyson-handdrogers opgehangen. Ook hebben de toiletten een fleurig aanzien gekregen maar het belangrijkste is wel dat de toiletten gegarandeerd schoon zijn volgens BP.

Bp doet zijn best om de toiletten ook schoon te houden maar ook van de gebruikers wordt natuurlijk enige medewerking verwacht om de toiletten ook schoon te houden. De medewerkers van BP kunnen niet onafgebroken toezicht houden maar de controle zal veelvuldig zijn. Gebruik van de toiletten is dan ook niet langer gratis.

Een bezoek aan toilet kost 50 cent waarvoor je dan wel weer een tegoedbon ontvangt welke je kunt besteden in de shop of in het BP café.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen