Dark Mode On / Off

Watervlekken op hout

Watervlekken op hout behandelen.

Zonde is het als er op je mooie grenen salontafel een watervlek zit die je maar niet kunt verwijderen.

Toch geeft gelukkig de Vlekkengids van Alfred M. Jacobsen een goede tip. Ook watervlekken op een grenen salontafel zijn wel goed te behandelen. Eerst is het zaak om het oppervlak goed schoon te maken. Dat kan eventueel ook met een vochtige doek. Dan moet je voor je verder gaat het oppervlak goed laten drogen.

Breng daarna nieuwe meubelolie aan. Met een föhn, die je op de laagste stand zet ga je nu voorzichtig over de opgebrachte olie heen. De olie smelt vervolgens en dringt dan dieper in het hout. Na afloop laten afkoelen en goed uitpoetsen. Bijna zeker is dat de vlek is verdwenen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen