Dark Mode On / Off

App dichtsbijzijnde openbaar toilet

dichtsbijzijnde openbaar toilet.

Niet meer zoeken naar het dichtsbijzijnde openbaar toilet.

De winnaars van de landelijke ontwikkelwedstrijd Apps voor Nederland zijn bekendgemaakt.

De uitslag is: Vistory (Goud), 10.000 Scholen (Zilver), Sola (Brons) en HogeNood kreeg de Publieksprijs.

De App HogeNood is bijzonder handig voor iedereen die onderweg is en graag even gebruik wil maken van een openbaar toilet. Met de App HogeNood op je telefoon zie je in een oogwenk waar bij jouw in de buurt een openbaar toilet te vinden is. Waar je op dat moment ook bent, je krijgt in een oogwenk alle dichtsbijzijnde toiletten doorgegeven op je telefoon.

Je kunt ook nog in de applicatie aangeven welk soort toilet je zoekt, voor een man, vrouw, baby of mindervalide. Kijk op de website: www.hogenood.nu

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.