Dark Mode On / Off

Aalsmeer – Bloemenveiling Royal FloraHolland

Royal FloraHolland | Een kijkje op de bloemenveiling.

Zeg het met bloemen

Nederland heeft de grootste bloemenveiling ter wereld: Royal FloraHolland. In de vestigingen in Naaldwijk, Rijnsburg en Aalsmeer worden er per dag 50 miljoen bloemen en planten verhandeld. De bloemen gaan daarna de hele wereld over. Van Europa, tot Israel en Amerika.

De bloemenveiling is een wereld op zich. Wilt u een keertje langskomen, dan moet u vroeg uit de veren want, hoe vroeger u komt, hoe meer u ziet. Het bedrijf is in de ochtenduren volop in bedrijf. Vanaf 6 uur start het veilen op de klokken in de afmijn zalen, en worden de bloemen en planten verdeeld onder de kopers.

Vanaf 07.00 uur is het een drukte op de vloer. U zult verbaast staan over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen, afkomstig uit bijna 50 landen, die iedere dag verhandeld worden. Als bezoeker van Royal FloraHolland kunt u in Aalsmeer het hele veilproces volgen vanaf een speciale galerij. U staat in het centrum van de internationale bloemenhandel, een hele speciale ervaring. De veiling is geopend voor publiek op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 7.00 tot 11.00 uur en op donderdag van 7.00 tot 9.00 uur. Op zaterdag en zondag, feestdagen en 31 december is de veiling voor publiek gesloten.

Rondleidingen

Niet graag in uw eentje de veiling door? Dan kunt u Royal FloraHolland ook onder begeleiding van een professionele gids bezoeken.

Voor meer informatie: http://www.floraholland.com/nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.