Dark Mode On / Off

Oerle – Papegaaienpark

papegaaienpark

Papegaaienpark | Opvangcentrum voor alle exotische vogels maar voornamelijk papegaaiachtigen.

In Oerle, een kerkdorp onder de rook van Veldhoven, vind je het Papegaaienpark van de Stichting Nederlands Opvangcentrum voor Papegaaien (N.O.P.). Hier kunnen alle exotische vogels worden opgevangen maar uiteindelijk betreft het voornamelijk papegaaiachtigen.

Het Papegaaienpark ligt middenin de bossen op een perceel dat maar liefst 90.000 m2 groot is. Het terrein is prima toegankelijk voor gehandicapten en het parkeren is gratis.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen het park te bezoeken zijn de entreeprijzen bewust laag gehouden. Voor kinderen tot en met drie jaar is de entree kosteloos. Op verzoek kan een rondleiding worden verzorgd.

Met van huis meegenomen vers fruit en de aanwezige nootjes kunnen de papegaaien worden gevoerd. Ze zullen je dan netjes en beleefd bedanken met een “Dank u wel”. De meeste papegaaien zijn door mensen groot gebracht en ze praten dan ook honderd uit.

Het park is zeven dagen per week geopend van 10.00 uur – 17.00 uur

Meer info: www.papegaaienpark.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.