Dark Mode On / Off

Oerle – Geitenhouderij t Geitenboerke

Geitenhouderij t Geitenboerke

Geitenhouderij t Geitenboerke | Honderden melkgeiten en veel activiteit rondom de boerderij.

In Oerle, gem Veldhoven is de geitenhouderij ’t Geitenboerke. De houderij telt ongeveer 600 melkgeiten en er zijn tal van activiteiten. Er worden excursies georganiseerd op en rond het bedrijf, waarbij veel informatie wordt gegeven over de geiten, het voederen, het melken etc.

Na afloop van een excursie is er een bakje koffie of thee en kun je proeven van diverse smaken geitenkaas. De excursies zijn ook geschikt voor mensen met een kinderwagen, rollator of rolstoel. De kaaswinkel heeft diverse gratis recepten. Er wordt ook geitenmelk in UHT pakken verkocht voor o.a. mensen met koemelkallergie.

In samenwerking met naast ons gelegen ‘Gasterij Dorpsgenot’ bieden wij een leuk arrangement aan.

Binnen dit arrangement valt:

Excursie en kaas proeven op de Geitenhouderij
Een lekkere lunch bij Gasterij Dorpsgenot

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een wandeling te maken.

Voor kinderen is er de mogelijkheid tot het organiseren van een feestje. Gekozen kan worden uit verschillende arrangementen.

Meer info: www.geitenboerke.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.