Dark Mode On / Off

Nuenen – Dierenrijk Nuenen

Dierenrijk Nuenen

Dierenrijk Nuenen | Oog in oog met de natuur.

Dierenrijk, dé Familiedierentuin!

In Dierenrijk – dé Familiedierentuin bij Eindhoven – beleef je het perfecte dagje uit! En ook opa en oma mogen natuurlijk mee. Bezoek de spetterende zeehondenshow, de unieke olifantenshow én de avontuurlijke dierenshow. Leef je tussendoor uit in Pico’s Speelpaleis of één van de vele outdoor speeltuinen!

Dierenrijk is dé Familiedierentuin van Nederland. Wil je veel leren over dieren en ze van héél dichtbij zien, horen, ruiken en voelen? Breng dan zeker een bezoek aan bijvoorbeeld de kriebelvisjes en ringstaartmaki’s! Meer info: www.dierenrijk.nl

Dierenrijk
Nuenen

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.