Dark Mode On / Off

Kaatsheuvel – De Efteling

de Efteling

Jong en oud, groot of klein, iedereen beleeft in de Efteling de mooiste avonturen.

Ontdek de Efteling

Jong en oud, groot of klein, iedereen beleeft in de Efteling de mooiste avonturen. Wandel door het Sprookjesbos waar een oude boom je de mooiste verhalen vertelt. Zweef met z’n allen door een bijzonder woud vol trollen en elfjes. Of vaar – als je durft – over de woeste zee waar ook de ‘Vliegende Hollander’ rondwaart. Treed binnen in de Efteling. Het betoverende park waar voor iedereen genoeg te beleven valt.

Maar de Efteling is meer…

Geniet van verschillende parkshows zoals Raveleijn en de Sprookjesboom of ontmoet Gastheer Pardoes. En blijf lekker eten bij één van de vele restaurants. Heb je trek in een échte Hollandse lekkernij, kom dan Poffertjes eten bij restaurant ‘t Poffertje. Of kom bourgondisch dineren bij het Wapen van Raveleijn waar een heerlijk 3-gangenmenu op je wacht.
Uiteraard zijn er ook verschillende terrassen waar je kan genieten van een lekker kopje koffie of thee met een broodje of een lekkernij.

Overnachten

Is één dag te weinig? Blijf dan lekker logeren in het Efteling hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk en geniet extra lang van deze betoverende wereld. En als de avond valt, neem dan een kijkje bij de watershow Aquanura. Want zo’n mooi beschilderde lucht heb je nog nooit eerder gezien.

Kijk voor meer informatie over de Efteling op www.efteling.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.