Dark Mode On / Off

Afkitten, kitpistool niet meer nodig

kitpistool is niet meer nodig
Om te kunnen kitten was tot dusver een kitpistool noodzakelijk. Vanaf nu heeft Rubson een siliconenkit en Pattex een montagekit op de markt gebracht waarbij voor het afkitten, kitpistool niet meer nodig is. Zo wordt klussen voor de doe het zelver nog gemakkelijker.De beide nieuwe producten lijken uiterlijk op elkaar maar de gebruiksinstructie is wel verschillend. Op de koker van Rubson wijzen twee duidelijke afbeeldingen je de weg  maar op de koker van Pattex is het even goed zoeken naar de drie afbeeldingen. Beide kokers vermelden dat je de dosering kunt instellen maar dit werkt niet echt naar behoren.

Beide nieuwe producten hebben een tuit die 180 graden kan draaien waarmee je ook gemakkelijk op een plek kunt kitten die moeilijk bereikbaar is. Na gebruik is de koker afsluitbaar. De beide producten zijn wel iets duurder dan de ‘oude’ kokers. Een kitpistool kost tussen de 4 en 10 euro, maar deze kun je natuurlijk vaker gebruiken.

Waarschijnlijk komt de oude manier dan ook iets voordeliger uit maar er staat tegenover dat de nieuwe producten weer iets meer gebruiksgemak hebben. De keus is aan de gebruiker die wil gaan klussen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.