Dark Mode On / Off

Afvallen | Samen lukt het zeker

afvallen

Bijna iedereen is bezig met afvallen. Jij niet? Doe ook mee…

Het lijkt wel of bijna heel Nederland bezig is om af te vallen. En dat is ook bijna zo want 80% van de Nederlanders wil een paar kilo kwijt. Wie dit samen doet met anderen heeft meer kans van slagen. Uit een onderzoek op Vrouw.nl geeft 40 procent van de ondervraagden aan dat ze meer afvallen als ze dit samen met anderen doen.

Om samen af te vallen kun je bijvoorbeeld vragen of vrienden en familie mee willen doen maar ook in je eigen straat zijn vast wel bewoners die samen met jou, willen beginnen om een paar kilo’tjes kwijt te raken. Spreek samen af om naar een afslankclub te gaan of organiseer voor iedere dag een stevige wandel- of fietstocht. De volhouders kunnen er zeker van zijn dat nog voor de vakantieperiode resultaat is behaald.

Wie een online dieet wil volgen kan zich gratis aanmelden op bijvoorbeeld www.eenkiloperweek.nl. Hier krijg je gratis een dieet voorgeschoteld en iedere dag komen er recepten in je mailbox. In het forum is veel onderlinge steun te verwachten van mede-afvallers. Veel mensen gingen je voor en de meningen over deze wijze van afvallen zijn overwegend positief.

Bron: Telegraaf / Vrouw

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen