Dark Mode On / Off

Afvallen, zo houd je het vol

Afvallen, hoe hou je het vol?

Afvallen, volhouden is vaak het grootste probleem.

Drink altijd een glas water voor je iets eet, dat vermindert de trek.

Zorg dat er altijd iets weinig dikmakends voor het grijpen ligt,  voor de plotseling-trek-momenten. Rijstwafel, plakje magere vleeswaar, stukje komkommer, augurk of wortel.

Verplicht jezelf om een time-out te nemen, heb je ongelooflijke trek in een koek, wacht dan een kwartier voor je die koek pakt. Ga eerst een eindje lopen of bel iemand. Grote kans dat de trek die je had is verdwenen.

Schrijf op wat je eet en wanneer. Vaak wordt onderschat wat je eet en bovendien zie je op welke momenten je voor de verleiding bent bezweken.

Als je je dieet goed volhoudt mag je jezelf best een trakteren. Laat je eens lekker verwennen bij de schoonheidsspecialiste of ga naar bioscoop of theater.

Neem een lekker warm bad als je een vreetbui aan voelt komen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen