Dark Mode On / Off

Afvallen middels eiwitdieet

Dr. Frank eiwitdieet | Snel afvallen is mogelijk.

De internist en vasculair-geneeskundige Frank van Berkum is deskundige op het gebied van overgewicht, voeding en diten. Hij heeft een dieet ontwikkeld op basis van eiwitten dat in combinatie met een koolhydraatarm dieet ervoor zorgt dat afvallen een succes wordt. Volgens dr. Frank is het zeker mogelijk om in tien weken, tien kilo af te vallen.

Om te bewijzen dat afvallen op een wetenschappelijk verantwoorde manier mogelijk is gingen tien Telegraaf-lezers zijn dieet volgen. Op de website van Frank van Berkum is alle informatie over het eiwitdieet  te vinden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen