Dark Mode On / Off

Almelo – Preston Palace

preston palace

Preston Palace | Hotel en uitgaanscentrum in Almelo voor jong en oud.

Het gastvrije all-in hotel en uitgaanscentrum in Twente

Kom heerlijk onbezorgd genieten in Preston Palace en  verblijf in ons all-inclusive hotel met sfeervol uitgaanscentrum met restaurants, barstraat, entertainment, kinderspelotheek met animatie, huisbioscoop, een subtropisch zwemparadijs met wellness en een indoor-kermis. Dat betekent eten, drinken en beleven in een prijs! Tevens zijn er twee shops, een biljartzaal en avondentertainment en speciaal voor de kleine gasten is er de spelotheek met springkussen, animatieruimte en klim- en klauterattributen.

U kunt diverse uitstapjes maken met de Amerikaanse schoolbus en fietsen huren om op eigen houtje de omgeving verkennen. Wij verzorgen  wandel- fiets- of autoroutes vanuit Preston Palace.

Of u nu alleen, samen of met de kleinkinderen komt (t/m 10 jaar 50% korting), u heeft gegarandeerd een geweldig verblijf in Preston Palace.

Uniek in alle opzichten. Laat u aangenaam verrassen!

Kijk voor meer informatie en prijzen op www.prestonpalace.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.