Dark Mode On / Off

Almelo – Proef Bolletje eens op de oude manier.

Bolletje koffieschenkerij | Proef maar eens een ouderwets ”aangeklede koffie” of een op z”n Twents ”opgedofte thee”.

De Bolletjewinkel

Bij de Bolletjewinkel kunt u terecht voor exclusieve Bolletje cadeaupakketten, álle Bolletje-producten, een lekkere kop koffie, lunch of high tea en voor een reisje terug in de tijd in het Bolletje museum.

Al bijna 25 jaar een begrip

De Bolletjewinkel is gevestigd aan de Grotestraat 182 te Almelo waar vroeger de Bolletjefabriek gevestigd was. In 1992 opende Willy ter Beek er de Bolletjewinkel & koffieschenkerij, die tegenwoordig kan rekenen op bezoekers uit alle windstreken.

Echte Twentse gastvrijheid
Nergens anders is de beroemde Twentse gastvrijheid met zoveel gezelligheid omringd. We bieden voor elk wat wils. Naast de verkoop van exclusieve Bolletje cadeaupakketten, kunt u bij ons terecht voor onder meer een heerlijke kop koffie met Twenste krentewegge, een lekkere lunch en een uitgebreide high tea. Op de eerste etage heeft u vrije toegang tot het Bolletje museum, waar u met een van onze vrijwilligers een reisje terug in de tijd kunt maken.

Grote gezelschappen
Ook met grote groepen bent u van harte welkom. In het tweede gedeelte van de eetgelegenheid is plek voor zo´n 20 mensen en in de achterzaal hebben wij zelfs ruimte voor groepen tot wel 80 personen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bezoek?

Neemt u dan contact met ons via telefoonnummer 0546-815911. Mailen kan ook: info@bolletjewinkel.nl en meer informatie is ook te vinden op onze website, www.bolletjewinkel.nl 

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.