Dark Mode On / Off

Amersfoort – Recreatiegebied Zeumeren

Wandelen in recreatiegebied Zeumeren

Amersfoort | Wandelen in recreatiegebied Zeumeren met je kinderen of kleinkinderen ideaal dagje uit.

Wil je een leerzame en sportieve wandeling doen met je kinderen of kleinkinderen dan is recreatiegebied Zeumeren een ideaal dagje uit.

In het recreatiegebied is een dieren ABC route uitgezet van ongeveer 3 km. voor kinderen van 4 tot 11 jaar. De 26 letters van het alfabet vormen de basis van de wandeling.

Recreatiegebied Zeumeren ligt heel centraal nabij de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn en is ideaal voor een dagje uit. Je vindt er onder andere stranden, speeltoestellen en er zijn voldoende activiteiten te beleven.

Het routeboekje is te koop bij de VVV in Voorthuizen en kost € 1,80.

Bron: Plus magazine

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen