Dark Mode On / Off

Amsterdam – Kindermuseum

Het Huis van Aristoteles op het terrein van de Westergasfabrik in Amstrdam

Kindermuseum in de Zuiveringshal op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

Opzet is, om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met een groot aanbod van culturen, kunst en kinderliteratuur.

In onze agenda vindt je bijzondere ateliers, kinderboekhuisjes en prentenboekenexposities: leuke activiteiten voor jong en oud. Spelen inprentenboeken en ateliers is een laagdrempelige manier om cultuur te ontdekken en een aantrekkelijke manier om nieuwsgierigheid, creativiteit, zelfvertrouwen en samenwerken van kind en (groot)ouder te versterken.

Het Huis van Aristoteles is regelmatig geprogrammeerd op ‘Zondagmorgen in de schouwburg’ in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Kom je ook naar een atelier? Of spelen met nijntje, Kikker, Woeste Willem, Ridder Florian, Floddertje, Aadje Piraatje? Laat je verrassen op: www.hethuisvanaristoteles.nl/agenda

Het Huis van Aristoteles is te vinden in theater, bibliotheek, kindermusea en culturele instellingen in binnen- en buitenland.

Cultuurpark Westergasfabriek te Amsterdam

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.