Dark Mode On / Off

Amsterdam – Madame Tussauds

Madame Tussauds Amsterdam | Samen in een lijst met de Mona Lisa.

Madame Tussauds is de naam van verscheidene wassenbeeldenmusea in Londen, Amsterdam, New York, Las Vegas, Hongkong, Sjanghai en Berlijn. Al deze musea behoren na een overname in mei 2007 van de Tussauds-groep tot de Merlin Entertainments Group (andere parken zijn Legoland, Sea Life en The Dungeons), dat sinds mei 2005 in handen is van de Amerikaanse investeerder Blackstone. In deze musea vindt men replica’s in was op ware grootte van bekende en beroemde personen.

Daarnaast kan men ook iets beleven met de wassen beroemdheden. In Amsterdam kan men bijvoorbeeld mixen met Tiësto, tussen K3 in komen zitten, voetballen met Ronaldinho, bij de Mona Lisa in de lijst komen, een toespraak houden met George W. Bush, aan boord stappen van de Black Pearl, in bed kruipen bij Robbie Williams, fietsen tegen Lance Armstrong en dineren met George Clooney.

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.