Dark Mode On / Off

Andros Mannenkliniek

Prostaatklachten | Andros mannenkliniek

Meer dan 1 miljoen mannen in Nederland worstelen met typische mannenklachten, zoals plasklachten, impotentie en andere prostaatklachten. Helaas zijn veel mannen notoire zorgmijders die veel te lang blijven rondlopen met medische klachten, met alle risico’s van dien.

Andros is een specialistische mannenkliniek voor de behandeling van verouderingsproblemen bij mannen boven de 40. De eerste Andros mannenkliniek opende in 2004 in Arnhem zijn deuren. Inmiddels heeft een staf van gespecialiseerde urologen en verpleegkundigen meer dan 13.000 mannen onderzocht en behandeld.

Met de nieuw geopende vestiging in Amsterdam (naast de inmiddels ook geopende klinieken in Maastricht en Leiden) is Andros het grootste urologisch zelfstandig behandelcentrum in Nederland.

Als mannen op een prettige manier oud willen worden zullen ze, net als vrouwen, beter voor hun lichaam moeten zorgen. Bij verwijzing door de huisarts wordt de zorg bij Andros door alle zorgverzekeraars vergoed.

www.androsmannenkliniek.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.