Dark Mode On / Off

Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga – Eten met plezier

Eten met plezier

Eten met plezier | Eenvoudige gerechten en buitenlandse recepten voor nierpatiënten

Voor met name nierpatiënten is het altijd een een heel gepuzzel om eens een lekkere maaltijd te bereiden. Er is nu een speciaal kookboek voor hen met allerlei lekkere recepten.

Het is een jubileumuitgave van het Hans Mak instituut. Dit instituut is opgericht door de Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Het boek ’

Eten met Plezier! bevat veel informatieve tips, geeft uitleg over voedingsstoffen, is helder en is voorzien van mooie fotografie. Zowel luxe als eenvoudige gerechten en buitenlandse recepten komen aan bod.

Wellicht ook een heerlijk boekje voor de gezonde lezer.

Eten met plezier
Anke Spijker en Trudeke Struijk-Wielinga
Uitgever: Inmerc

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.