Dark Mode On / Off

Het Diabetes Kookboek

Diabetes Kookboek

Het Diabetes Kookboek | Meer dan 200 wereldse recepten voor mensen met én zonder diabetes.

Nederland telt tussen de 740.000 en 1 miljoen mensen met diabetes. Vaak moeten mensen hun dieet drastisch aanpassen. Maar de diagnose ‘diabetes’ hoeft niet het einde te betekenen van genieten van heerlijke gerechten. Daarom lanceert Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum b.v. i.s.m. de Diabetesvereniging Nederland Het Diabetes Kookboek.

Of u nu zelf diabetes hebt of samenleeft met iemand met diabetes, dit boek is voor smulpapen die weten dat gezond voedsel ook lekker moet zijn. Het diabetes kookboek bevat 200 wereldse recepten voor mensen met én zonder diabetes. Een gezond diabetesdieet betekent gevarieerd eten, meer groenten en vezels, minder eiwitten, en oog voor verborgen suikers. Dit boek laat zien dat het mogelijk is om te genieten van zowel stevige stoofpotten als Italiaanse pasta met vis, Aziatische soep en Amerikaanse desserts, en alles daar tussenin.

Het diabetes kookboek bevat ontbijten, tussendoortjes, voorgerechten, salades, pasta’s, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, nagerechten en drankjes voor het hele gezin. • Met voedselweetjes en adviezen gebaseerd op de nieuwste inzichten • Elk recept is geanalyseerd door een diëtist en voorzien van duidelijke voedingswaarden • Bruikbaar voor mensen met zowel diabetes type 1 als type 2 • Smakelijke en uitnodigende fotografie.

Het Diabetes Kookboek | ISBN 97890491 0785 7 | € 24,99

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen