Dark Mode On / Off

Beleggen in trackers

beleggen in trackers

Beleggen in trackers | Relatief goedkoop, veilig en transparant ten opzichte van andere beleggingsvormen.

Beleggen in zogeheten trackers wordt in het buitenland veel ingezet, maar in Nederland is het minder bekend. Wanneer je belegt in trackers beleg je niet in 1 aandeel maar met 1 transactie in een mandje aandelen die een tracker volgt, bijvoorbeeld de AEX-index. Deze vorm van beleggen is relatief goedkoop, veilig en transparant ten opzichte van andere beleggingsvormen.

Uitbesteden van vermogen, waarom zou ik?

In het dagelijks leven besteden we veel uit. We brengen onze kinderen naar de crèche, onze kleding naar de stomerij,  huren een tuinman in om de tuin bij te houden en gaan naar de dokter voor lichamelijke klachten. Sommige dingen besteden we uit vanwege tijdgebrek, andere omdat iemand anders er gewoonweg meer verstand van heeft. Er zijn ook veel mogelijkheden om je vermogen te laten beheren. Je beheert vermogen door verschillende keuzes die je zelf maakt, maar je kan er ook voor kiezen om dit uit handen te geven. Gewoonweg omdat je zelf geen zin of tijd hebt om je te verdiepen in de verschillende opties of omdat je vindt dat iemand dat beter voor je uit handen kan nemen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen