Dark Mode On / Off

Besparen op reisverzekering

Beeindigen verzekering

Veel mensen verzekeren zich onnodig nog eens extra voor autohulp of medische zorg wanneer ze op vakantie gaan

Veel mensen verzekeren zich onnodig nog eens extra voor autohulp of medische zorg wanneer ze op vakantie gaan. Dat blijkt uit onderzoek door www.independer.nl. Eenderde van de mensen die met de auto op vakantie gaat doet dat met een auto die jonger is dan 3 jaar. In de meeste gevallen valt de auto dan binnen Europa nog onder de mobiliteitsgarantie van de dealer.

Tevens zijn er veel mensen die wel een aanvullende zorgverzekering hebben afgesloten, die ook de kosten van medische zorg in het buitenland dekt. Toch verzekeren zij zich via de reisverzekering ook nog eens extra voor medische kosten. In de meeste gevallen is dat dus niet nodig. Ook wordt vaak een ongevallendekking meeverzekerd terwijl de meeste hiervoor al op een andere manier verzekerd zijn.

Een ongevallendekking keert éénmalig een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er kan dus nog wel iets bespaart worden op de reisverzekering.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen