Dark Mode On / Off

Bijverdienen? Verhuur een kamer

verhuur een kamer

Studenten hebben in veel gevallen vaak snel en soms maar tijdelijk een kamer nodig.

Heb je een kamer over, verhuur deze dan aan een student (of jongere). Voor jezelf is het een aardige bijverdienste. Met kamerverhuur mag je namelijk belastingvrij een bedrag per jaar “verdienen”.

Woon je in een huurwoning en wil je graag een kamer verhuren, neem dan wel contact op met de verhuurder en vraag tijdelijk ontheffing aan van de regeling die onderverhuur verbiedt.

Geen idee hoeveel huur je mag/kunt vragen? Op de website van de rijksoverheid, www.rijksoverheid.nl, kun je zelf berekenen hoeveel je kamer “waard” is.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen