Dark Mode On / Off

Boeken Top Tien 14 december 2022

Boeken Top 10

Ben jij al bekend met onze Boeken Top 10? Hier vind je een overzicht van de best verkochte boeken van dit moment. De lijst wordt samengesteld op basis van verkoopcijfers, populariteit, reviews en inhoud en wordt wekelijks voorzien van een update. Zo zie jij in een oogwenk welke boeken de moeite van het lezen waard zijn en kun je altijd een goed boek kiezen, welke smaak je ook hebt.

Ben jij een fervent lezer en blijf je graag op de hoogte van de beste boeken? Bekijk dan snel de tien mooiste boeken van deze week. Ook als je normaal gesproken niet veel leest is het slim om deze lijst door te nemen. Zo krijg je vanzelf zin om weer eens een boek op te pakken en kun je heerlijk ontspannen met een bijzonder verhaal.

Houd je van waargebeurde verhalen, romans, thrillers, gebundelde columns, dichtbundels of wetenschappelijke boeken? Duik dan weg in spannende verhalen, romantische liefdes, tragische vertellingen, unieke legendes of komische anekdotes. Je kunt al deze leuke boeken bestellen bij de boekhandel of online downloaden als e-book op je e-reader of tablet.

Lees mee met #ikleesthuis en blijf via onze website op de hoogte van boeken die veel indruk maken op andere mensen. De leukste leestips over bekende en minder bekende schrijvers en nieuwe debuten vind je hier.

Veel leesplezier!

De boeken top 10 van week 50

Delia Owens
Daar waar de rivierkreeften zingen
The House of Books

2  Israel van Dorsten
Wij waren, ik ben – Uitgeverij Pluim

3 Rutger Vink & Thomas van Grinsven
De Tijdmachine – Kosmos

4 Lars Kepler
Spin – Cargo

5  Jochem Myjer
De Gorgels en de laatste kans – Leopold

6 Thomas Erikson
Omringd door idioten – HarperCollins

7  Thomas Olde Heuvelt
November – Meulenhoff Boekerij

8 Kluun
Help, ik heb een puber! – Uitgeverij Kluun

9  Charlie Mackesy
De jongen, de mol, de vos en het paard
KokBoekencentrum

10 Rutger Vink & Thomas van Grinsven
De tijdmachine – Kosmos

Voor een beschrijving van de boeken
klik op de vetgedrukte titels

Bron: CPNB/ debestseller60

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen