Boeken Top Tien 19 januari 2022

Boeken Top 10

Ben jij al bekend met onze Boeken Top 10? Hier vind je een overzicht van de best verkochte boeken van dit moment. De lijst wordt samengesteld op basis van verkoopcijfers, populariteit, reviews en inhoud en wordt wekelijks voorzien van een update. Zo zie jij in een oogwenk welke boeken de moeite van het lezen waard zijn en kun je altijd een goed boek kiezen, welke smaak je ook hebt.

Ben jij een fervent lezer en blijf je graag op de hoogte van de beste boeken? Bekijk dan snel de tien mooiste boeken van deze week. Ook als je normaal gesproken niet veel leest is het slim om deze lijst door te nemen. Zo krijg je vanzelf zin om weer eens een boek op te pakken en kun je heerlijk ontspannen met een bijzonder verhaal.

Houd je van waargebeurde verhalen, romans, thrillers, gebundelde columns, dichtbundels of wetenschappelijke boeken? Duik dan weg in spannende verhalen, romantische liefdes, tragische vertellingen, unieke legendes of komische anekdotes. Je kunt al deze leuke boeken bestellen bij de boekhandel of online downloaden als e-book op je e-reader of tablet.

Lees mee met #ikleesthuis en blijf via onze website op de hoogte van boeken die veel indruk maken op andere mensen. De leukste leestips over bekende en minder bekende schrijvers en nieuwe debuten vind je hier.

Veel leesplezier!

De boeken top 10 van week 3

1  Han Van Bree
Het aanzien van 2021 – Spectrum

2  Charlie Mackesy
De jongen, de mol, de vos en het paard
KokBoekencentrum

3  Dai Carter
Nu of nooit – Prometheus

4  Hanya Yanagihara
Naar het paradijs- Nieuw Amsterdam

5  Anne Jacobs
De belofte van het weesmeisje – Xander Uitgevers

6  Michael Pilarczyk
Master Your Mindset – Invictus

7  Lale Gül
Ik ga leven – Prometheus

8  Matthijs van Nieuwkerk & Rop Kemps
Chansons ! – Meulenhoff Boekerij

9  Claudia de Breij
Amalia – Uitgeverij Pluim

10  Samuel Bjørk
Sneeuwwit – Luitingh – Sijthoff

Voor een beschrijving van de boeken
klik op de vetgedrukte titels

Bron: CPNB/ debestseller60

Aanbevolen artikelen