Dark Mode On / Off

Boeken Top Tien 28 september 2022

Boeken Top 10

Ben jij al bekend met onze Boeken Top 10? Hier vind je een overzicht van de best verkochte boeken van dit moment. De lijst wordt samengesteld op basis van verkoopcijfers, populariteit, reviews en inhoud en wordt wekelijks voorzien van een update. Zo zie jij in een oogwenk welke boeken de moeite van het lezen waard zijn en kun je altijd een goed boek kiezen, welke smaak je ook hebt.

Ben jij een fervent lezer en blijf je graag op de hoogte van de beste boeken? Bekijk dan snel de tien mooiste boeken van deze week. Ook als je normaal gesproken niet veel leest is het slim om deze lijst door te nemen. Zo krijg je vanzelf zin om weer eens een boek op te pakken en kun je heerlijk ontspannen met een bijzonder verhaal.

Houd je van waargebeurde verhalen, romans, thrillers, gebundelde columns, dichtbundels of wetenschappelijke boeken? Duik dan weg in spannende verhalen, romantische liefdes, tragische vertellingen, unieke legendes of komische anekdotes. Je kunt al deze leuke boeken bestellen bij de boekhandel of online downloaden als e-book op je e-reader of tablet.

Lees mee met #ikleesthuis en blijf via onze website op de hoogte van boeken die veel indruk maken op andere mensen. De leukste leestips over bekende en minder bekende schrijvers en nieuwe debuten vind je hier.

Veel leesplezier!

De boeken top 10 van week 39

1  Rutger Vink & Thomas van Grinsven
De  Tijdmachine – Kosmos

2  Delia Owens
Daar waar de rivierkreeften zingen
The House of Books

3 Raynor Winn
Landlijnen – Balans

4 Yuval Noah Harari
Hoe wij het machtigste dier op aarde werden
Leopold & Ploegsma

Stephen King
Fairy Tale – Meulenhoff Boekerij

6  Herman Koch
Het Koninklijk Huis – Ambo / Anthos

7  Alice Hemming & Nicola Slater
De blaadjesdief – Veltman Uitgevers

8  Robert Bryndza
Fatale waarheid – Meulenhoff Boekerij

9  Hanneke de Zoete
De Zoete Zusjes helpen de natuur – Kosmos

10 Arthur Japin
Wat stilte wil – De Arbeiderspers

Voor een beschrijving van de boeken
klik op de vetgedrukte titels

Bron: CPNB/ debestseller60

Aanbevolen artikelen