Dark Mode On / Off

Nieuwe website staat online

welkom op 50plusplein.nl

Vanaf heden komen bezoekers van 50plusplein.nl terecht op de nieuw vormgegeven website.

Na 15 jaar werd het tijd om over te stappen op een ander, moderner systeem en daarbij hoort vanzelfsprekend een nieuw uiterlijk.

Het forum werd steeds minder bezocht en we hebben dan ook besloten geen forum meer op te nemen.

Voor wat betreft de agenda, ook deze komt op de nieuwe website niet voor. Wel zal er regelmatig een agenda item worden gehighlight.
De fiets– en wandelagenda zijn gerangschikt, bezoekers kunnen zelf, door op de website van de organiserende vereniging of stichting te klikken, zien wanneer en waar een bepaald event plaatsvindt.

Onze geregistreerde leden ontvangen nog een mail van ons over de wijzigingen.

We hopen dat nog meer bezoekers dan voorheen regelmatig een bezoek komen brengen aan onze nieuwe website.

Wij wensen jou en alle andere bezoekers veel genoegen op onze website en hopen dat je de veranderingen als positief ervaart!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen